Venus Legacy

В ЕЛИ ЕСТЕТИКА винаги избираме истински работещите технологии – иновативни, научно тествани, сертифицирани и доказано резултатни. С безкомпромисно качество и постоянство оставаме верни на мисията да бъдем Вашият компетентен, отговорен и доверен партньор по пътя към мечтаната визия и самочувствие! Станахме първият VENUS LEGACY™ център в Бургас, за да Ви дадем реално решение на проблеми, считани за отчайващо упорити и почти непреодолими!


НАЙ-УПОРИТИТЕ ПРОБЛЕМИ

ЦЕЛУЛИТ: Появява се при над 90% от полово зрелите жени /дори и мъжете не са застраховани/, обусловен от ред фактори, свързани с начина на живот и хранене, наследственост, хормонални нарушения, васкуларни и лимфатични промени, вредни навици, стрес и още, и още...

МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ: 91% от жените са недоволни от очертанията на ханша и бедрата си, а 77% - от обиколката на талията. Към официалната „дамска” статистика следва да добавим и все по-нарастващата критичност на съвременния мъж към външния му вид, за да заключим, че желанието за намаляването на обиколките терзае почти всеки човек...

ОТПУСНАТА КОЖА: След 20-годишна възраст производството на колаген в дермата намалява с по 1% всяка година, колагеновите и еластинови фибри стават по-разхлабени и рехави, а това води до отпускане на кожата и образуване на бръчки. При настъпване на мено-паузата и поради биологията на естрогена, кожата започва да губи по 2,1% колаген и 1,13% плътност годишно...


ВЕЧЕ ИМАТ РЕАЛНО РЕШЕНИЕ – VENUS LEGACY™
революционно нов стандарт в естетичната медицина


Venus Legacy Бургас

 • ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулит, мазнини и отпусната кожа (тяло, лице, шия)
 • ЕДИНСТВЕНИЯТ в света патент 4D™, съчетаващ мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи магнитни полета (PEMF), VariPulse™ технология (VP) и интегриран термометър за постоянен анализ на кожата - Real Time Thermal Feedback
 • КЛИНИЧНО тествани и доказани резултати в третираните зони с продължителност на ефекта до над 18 месеца
 • НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ в световен мащаб неинвазивни процедури –годишно се провеждат над 3 милиона Venus Legacy™ процедури

ЗАЩО VENUS LEGACY™ Е РЕВОЛЮЦИЯ

За първи път 3 модерни и изпитани технологии работят в синергия и тяхното комплексно действие дава ненадминати до момента резултати!

ЗАЩО VENUS LEGACY Е РЕВОЛЮЦИЯ

КАКВО ТРЕТИРАМЕ С VENUS LEGACY™

На практика почти всички зони в тялото: бедра, седалище, корем, паласки, ръце, прасци, лице, шия и деколте. В зависимост от конкретният казус, ние създаваме индивидуален терапевтичен протокол като задаваме необходимите параметри за сила и интензивност на всяка от технологиите за синергично постигане на оптимални клинични резултати.

Резултати ТЯЛО

Резултати ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

 • Намаляване на видими бръчки
 • Редуциране на двойна брадичка
 • Намаляване на торбички около очите
 • Стягане, изглаждане и тонизиране на кожата във всички зони
 • Повдигане на зоната около очи, скули, вежди
 • Оформяне на скулите и контура на лицето
 • Цялостно подмладяване и лифтинг (чрез ремоделиране на колагеновите и еластинови фибри)


КОГО ТРЕТИРАМЕ С VENUS LEGACY™

Независимо от пол, раса или фототип всеки, който иска качествено да промени и подобри вида на фигурата и кожата си, постига тази цел по най-безопасен, сигурен и ефикасен начин с процедурите Venus Legacy™. Официалната статистика е повече от красноречива – това са най-търсените в световен мащаб неинвазивни процедури в областта на естетичната медицина и всяка година се извършват повече от 3 милиона от тях. При част от пациентите се наблюдава разлика дори след първата сесия, значителните промени по правило са видими след третата сесия, а ефекта продължава над 18 месеца!

Процедурите с Venus Legacy™ са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщането на добрата форма. Апаратът постига невероятен ефект на стопяване и стягане в проблемните за всяка скоро раждала дама зони. Препоръчваме възстановяването след раждане да стане до края на 1-та година за оптимални резултати.

НАШИЯТ ПРОТОКОЛ НА РАБОТА

Консултацията с нашия сертифициран експерт, заснемането на желаните за третиране зони, обсъждането на факторите, обуславящи моментното състояние са задължително начало на пътя към успеха. Следва изготвяне на индивидуална програма за броя и времетраенето на сесиите съобразно степента на проблема и големината на зоната за обработване. По правило една зона е с размер А4 и се третира 30 минути. По преценка на експерта и според размера на обработваната площ една сесия може да продължи и до 60 или 90 минути. Протоколираме индивидуалните данни от първоначалната диагностика и стриктно следим настъпващите промени. Препоръчителният брой процедури съответно е 6 до 8 за лице и 8 до 10 за тяло, все пак всеки естетически казус е строго индивидуален и ние избираме най-подходящото за Вас решение. Препоръчваме провеждане на процедурите веднъж седмично, при по-продължителни сесии интервалът може да бъде 10 – 14 дни. Бъдете активни, хранете се балансирано и пийте вода, за да помогнете на организма по-бързо да изхвърли освободените с процедурата мастни киселини и да задържите ефекта от Вашата пълна промяна.

БЕЗОПАСНОСТ И КОНТРАИНДИКАЦИИ

Радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безопасна и ефективна, а процедурата протича без болка и дискомфорт. Наличието на температурни датчици във всеки от работните апликатори за тяло и лице дава постоянен визуален контрол и изключва риска от прегряване и изгаряне. Процедурата не се препоръчва при:

ЦЕНИ ПО ЗОНИ И МИНУТИ

Минимално времетраене на 1 процедура според зоната на третиране:

 • Корем – 30 мин.
 • Паласки – 30 мин.
 • Ръце – 30 мин.
 • Брич - 30 мин.
 • Коляно - 30 мин.
 • Седалище – 30 мин.
 • Бедро задна част – 30 мин.
 • Бедро предна част – 30 мин.
 • Бедро вътрешна част - 30 мин.
 • Лице - 30 мин.
 • Лице и шия - 40 мин.

Цена / минути

1 мин.   5 лв.
30 мин.   150 лв.
90 мин. -10% 405 лв.
180 мин. -20% 720 лв.
240 мин. -30% 840 лв.
360 мин. -40% 1080 лв.

VENUS LEGACY™ В МЕДИИТЕ