Отслабване и подобряване еластичността на кожата в Бургас

Иновационна система EXIMIA JANUS (ИТАЛИЯ)

EXIMIA е ексклузивен италиански патент, достойна алтернатива на хирургическата липосукция и истинска находка за тези, които искат да се избавят от излишните обеми и целулита! Уникалността на апарата е в това, че той съдържа в себе си две ефективни технологии: четирифазен вакуумен масаж (ендолифтинг) и кавитационна ултрапорация, което позволява не само да се въздейства на подкожно-мастната тъкан, но и да се избавим от по-дълбоки и обширни мастни натрупвания. Технологията EXIMIA позволява да се редуцират локалните мастни депа, да се намалят обемите на тялото и подпухналостта, да се заглади целулита (дори 3 и 4 стадий), да се повиши тонуса на кожата и да се намалят стриите.

 

Ендолифтинг

Ендолифтингът представлява четирифазен вакуумен масаж, при който се сменя положително и отрицателно налягане. Той подобрява лимфодренажа и микроциркулацията, ускорява извеждането на продуктите на разпада на разрушените адипоцити, подобрява еластичните свойства на кожата.

Кавитационна ултрапорация

Кавитационната ултрапорация влияе мощно върху клетките от подкожно-мастната тъкан с помощта на ултразвук и електрически импулс. Благодарение на въздействието на ултразвуковите вълни с ниска честота настъпва разрушаването на мастните вакуоли и изтичането на тяхното съдържание в извънклетъчното пространство. Електрическият импулс допълнително потенцира действието на ултразвука, като повишава чувствителността на клетките към него чрез отваряне на порите в клетъчните мембрани.

 

Показания

Моделиране на фигурата, изгаряне на локалните мастни отлагания, намаляване обема на тялото, намаляване на подпухналостта, заглаждане на целулита, повишаване тонуса на кожата и мускулите.

Противопоказания

Нарушаване целостта на кожата, бременност, и период на лактация (за ултрапорация), кардиостимулатор, онкология, тромбофлебит.

 

За разлика от LPG технологията, която разчита само на въздействието на вакуумния масаж, патентованата система EXIMIA допълнително въздейства на мастните клетки с нискочестотен ултразвук и електрически импулси. Процедурата е безопасна и се извършва без защитен костюм, тъй като въздейства по индивидуално подбрана програма (от общо 22 различни) и не води до травма на тъканите.