Лифтинг без операция на лице - SMAS-ЛИФТИНГ

Неинвазивен SMAS-ЛИФТИНГ – радикално подмладяване без хирургичен скалпел!

Младост независимо от възрастта! Това, което едва вчера беше невъзможно дори да си представим, днес вече е реалност – SMAS-лифтинг без операция! Ефектът от преобразяване на външността с помощта на Ulthera System е толкова радикален, че тази технология за първи път в историята получи одобрението на един от най-строгите ”надзорни” органи в областта на здравеопазването - Американската Асоциация FDA (Агенция за контрол на качеството на храните и лекарствата на САЩ) - в категорията “Лифтинг”. С Ulthera System субдермалната микрохирургия придоби революционната възможност да извършва SMAS-лифтинг на лицето без операция. При този метод интервенцията се осъществява точно на нужния участък, на нужната дълбочина с необходимата активност на лъча, при това абсолютно безопасно.


Ulthera терапия

Ulthera терапия


Какво представлява SMAS-лифтинг Ulthera?

Повърхностният мускулен апоневротичен слой (SMAS-слой) представлява анатомична структура от колагенови и еластинови влакна, която покрива мимическите мускули на лицето. Намира се непосредствено под подкожната мастна съединителна тъкан и свързва мимическите мускули на лицето с дермата. SMAS-слоят служи за поддръжка на меките тъкани на лицето, като ни защитава от гравитационното стареене (отпускане на кожата). С течение на годините, когато нивото на SMAS намалява, кожата на човека става повехнала и увиснала, образуват се бръчки и гънки. За да се получи ефективен лифтинг на кожата, е нужно да се въздейства върху колагеновите влакна в дълбоките слоеве на кожата на ниво SMAS.

Как действа лифтингът Ulthera?

Принципът на работа се състои във въздействието върху кожата с микро-фокусирани ултразвукови импулси, които повишават температурата в точката на въздействие, а колагеновите и еластиновите влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и скъсяват, като по този начин повдигат SMAS-слоя, който поддържа всички меки тъкани на лицето. Фокусираната ултразвукова вълна преминава през кожата и през подкожно-мастната съединителна тъкан и без да ги поврежда, осигурява незабавно опъване на частите на лицето като след хирургическа намеса. Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите с възрастта колагенови влакна и осигурява лифтинга на всички слоеве на меките тъкани на лицето, а след 3-4 месеца, които са необходими за образуване на нова колагенова матрица, SMAS-лифтингът на лицето достига своя максимум.


Лифтинг в Бургас

Лифтинг Ulthera Бургас


Защо да изберем лифтинг Ulthera?

Фокусираният ултразвуков лъч от системата Ulthera, подобно на хирургичен скалпел, премества дълбоките слоеве, като моделира безупречен контур на лицето и осигурява лифтинг на ниво мускули при всякакъв вид стареене.

Какви са уникалните преимущества на лифтинг Ulthera?

  • Високоефективно опъване на кожата без операция
  • Дълбочина на въздействие и дълготраен ефект
  • Радикално подмладяване
  • Надежност и точност на процедурата

На кого се препоръчва Ulthera System?

SMAS-лифтингът Ulthera се препоръчва както на жените, така и на мъжете във всяка възраст, които имат множество външни признаци на стареене, възникващи вследствие загубата на тонуса на кожната и мускулната структура на лицето.


Какво наблюдаваме след процедурата?

Процедурата се провежда само един път и резултатът може да се запази дълго време. В деня на процедурата няма необходимост от избягване на социален живот, можете веднага след нея да се върнете към обичайните си дейности. Продължителността на процедурата е само 40-60 минути. В течение на самата процедура в момента на излъчването на енергия може да се почувства кратковременен дискомфорт, но като цяло тя не протича болезнено. След процедурата може да се наблюдава малко зачервяване, което изчезва след 1-2 часа, и слаб оток, който обичайно минава в течение на 48 часа.

Тъй като на тъканите е необходимо време за формиране на нови колагенови влакна, ефектът от процедурата ще нараства в продължение на 4-6 месеца! Вие ще виждате резултата от подобрение на кожата всеки ден!

Стойността на процедурата изцяло зависи от конкретния естетически казус – от вашето желание за корекция, от размера на зоната за обработка и от необходимия брой импулси. Запишете си приемен час за индивидуална консултация с нашия лекар-дерматолог, за да получите пълна представа за възможностите и цената на Вашата процедура.