Лазерна епилация | Venus Velocity™

Ще променим ТРАЙНО представите Ви за ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ с VENUS VELOCITY™

Световната иновация в ТРАЙНОТО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ от НОВА ЕРА

За ПЪРВИ ПЪТ в БУРГАС - само в ЕЛИ ЕСТЕТИКА

Различните брандове и технологии в сферата на лазерната епилация водят постоянна борба за спечелване доверието на клиента. А Вашата цел е да получите процедури с максимална ефикасност, безопасност, комфорт и трайност. Нашата мисия като дългогодишни експерти в бюти-индустрията е да Ви ги предоставим чрез избора на най-иновативните и успешни технологии в естетичната медицина с безкомпромисно качество, професионализъм и резултати!

В EЛИ ЕСТЕТИКА подбираме САМО последно поколение високотехнологична естетична апаратура с най-високия сертификат за безопасност и ефикасност FDA и безапелационен рейтинг в света на бюти-индустрията. Ние сме ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН Venus Concept салон за Бургас и региона с ТРИТЕ ТОП-АПАРАТА от портфолиото на канадската компания, световен лидер в естетичната медицина: VENUS LEGACY, VENUS VIVA, а сега с гордост Ви представяме и VENUS VELOCITY.ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ от НОВА ЕРА за ПЪРВИ ПЪТ в БУРГАС - само в ЕЛИ ЕСТЕТИКА

  • Златен стандарт за ефикасност и безопасност
  • Най-безболезнената лазерна епилация за всички типове кожа, дори и със слънчев загар
  • Най-бързата процедура в индустрията с несравним комфорт и ефективност
  • Най-иновативната система за трайно обезкосмяване на 2018
  • Единствената диодна лазерна епилация с FDA сертификат от най-строгия надзорен орган в света за сертифициране на медицинска апаратура (USA Food & Drug Administration MD)
  • Безопасно приложение през всички сезони, дори и през лятото
  • Ефикасно третиране дори и на по-светли и финни косъмчета


Цикъл на растеж на косъма

ПРИНЦИП на ДЕЙСТВИЕ на Venus Velocity™

Цикълът на растеж на косъма преминава през три фази: анаген (фаза на растеж), катаген (фаза на преход) и телоген (фаза на покой).

Лазерната епилация е ефективна само когато космите се намират в анагенна фаза. Лазерният лъч на Venus Velocity™ таргетира меланина в косъма, който абсорбирайки енергията я провежда до неговия корен и така се постига трайното му термично разрушаване, а околната тъкан остава незасегната.

Около 25-30% от космите са в анагенна фаза в който и да е случаен момент и за да бъдат последователно третирани и тези косми, които при първоначалната процедура са били в другите 2 фази на растеж, са необходими няколко процедури за постигане на оптимални резултати.

Така последователното циклично (от 40 до 90 дни според зоната) унищожаване на фоликулите води до трайното намаляване на окосмяването с около 90%.


ПРЕДИМСТВА на Venus Velocity™

Високоефективни резултати : Мощната диодна технология (висока енергийна наситеност до 100 J/cm2 и пикова мощност от 2400W) гарантира изключителни резултати дори и при по-тънки косъмчета, както и в крайните етапи от курса на епилация (когато лазерите с по-малка мощност не са ефективни).

Максимална безболезненост и безопасност : Иновативната гъвкава технология с 2 режима на работа (Pulse и Slide) и революционната охлаждаща система в реално време, която осъществява контрол над температурата на апликатора 1000 пъти в секунда гарантират комфорт и сигурност.

Ултра бърза процедура : 30% по-кратка процедура от познатите до момента, благодарение на апликатора с най-голяма работна площ в индустрията и възможност за избор между 3 сменяеми накрайника за ефективно обезкосмяване дори и на най-трудно достъпните зони.

Целогодишно приложение : Venus Velocity™се прилага успешно и безопасно през всички сезони, дори и на кожа с тен, на всички зони от тялото (както големи, така и най-деликатни) и при всеки фототип кожа (от I до IV по скалата на Фицпатрик).

ПРЕДИМСТВА на Venus Velocity™

ПРОТОКОЛ на РАБОТА и БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

Нашите сертифицирани специалисти ще направят експертен тест на Вашия фототип кожа и анализ на зоната/зоните за третиране с цел прецизен избор на съответните параметри и режими на работа, съобразени с Вашите индивидуални нужди. Необходимият брой процедури е строго индивидуален и зависи от зоната (при процедури на лицето са необходими повече, защото там космите се повлияват по-трудно). Обикновено са необходими между 4 – 6 процедури Venus Velocity™ като до 4-та процедура трайно е премахнато 70% от окосмяването, а в края на курса до 90%. Интервалът между процедурите зависи от третираната зона, варира от 40 до 90 дни и се определя при предварителната консултация с нашите експерти.

ПРОТОКОЛ на РАБОТА и БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

Преди лазерната епилация е необходимо старателно да се избръсне зоната, която ще бъде обработвана. Ако сте използвали други методи на епилация (като кола-маска или епилатор) е необходимо да се изчака 3 седмици преди старта на Вашия курс процедури. Трябва да са минали 2 седмици от последното Ви излагане на слънце или солариум и 1 седмица от последния пилинг, който сте правили на зоната, която ще третираме.


ПРЕПОРЪКИ и РЕЗУЛТАТИ

През първите няколко дни след процедурата избягвайте прякото излагане на слънце, горещи вани и сауни, а в случай, че провеждате Вашата лазерна епилация през лятото и при силно слънце, използвайте върху третираната зона (в случай, че е от откритите части на тялото) поне 10 дни след процедурата слънцезащитен крем с фактор не по-малко от SPF30. След всяка следваща процедура ще наблюдавате намаляване на окосмяването, забавяне на растежа и изтъняване на космите. Ако има необходимост от поддържаща процедура Venus Velocity™, тя се прави максимум веднъж годишно или дори на по-дълъг период от време.

Проследете процедурата с Venus Velocity на Златната ни гимнастичка Цвети Найденова, за да чуете нейните възторжени отзиви и да научите ключови факти за изключителните предимства на новия златен стандарт в лазерната епилация!

 

Цени
Контакти

В сърцето на Бургас
ул. "Трайко Китанчев" 26
/на ъгъла с ул. Аспарух/

Телефон: 0879521212

Работно време:
понеделник - петък - 10:00 до 19:00 ч.
събота - 10:00 до 16:00 ч.
неделя - почивен ден

Карта